Nu är vi hemma igen efter två fantastiska dagar på golf- och spa-resorten som vi checkade in på. Kan varna redan nu att detta inlägg kommer innehålla en hel del bilder ☝ så gillar man inte det så får man antingen scrolla vidare eller vänta på nästa inlägg ? För vi tog alldeles för många bra bilder, så det gick inte att välja bara några.

Så vart var vi då ? jo ☝ vi var i Torres Vedras på ett stället som heter Campo Real golf. Ett otroligt vackert femstjärnigt hotell, som har allt du kan önska dig.

Vi försökte hinna med att testa det mesta men två dagar går väldigt fort.

Vi checkade in i onsdags, och började med att göra det första felet som vi borde ha lärt oss vid detta laget, vi glömde passen hemma ? Nu när vi bor här är det inget vi alltid tar med oss, men vi är ju inte Portugisiska medborgare så note to self ☝ kom ihåg passen ! Men tack vare proffsig personal och det faktum att vi hade våra körkort med så löste det sig ändå och vi slapp åka och hämta våra pass.

När vi fick se vårt rum och den magiska utsikten, trots att vädret var lite halv bra så kändes det som om vi inte ens ville göra en enda aktivitet, vi kunde bara ha hängt på den här balkongen och haft det magiskt.

Killarna började med lite golf, medan jag hängde på balkongen. När dom sedan var tillbaka beställde vi roomservice vilket dom tillhandahöll 24h om dygnet för en väldigt liten avgift. Och vilken mat, vi provade angusburgare med pommes och Aioli. Det är nog den godaste (och största) burgaren jag någonsin ätit. Så ljuvligt och snabbt gick det med leverans till rummet med, inte mera än trettio minuter tog det med någon maträtt som vi beställde.

Det här hotellet är verkligen ljuvligt, är man i närheten eller funderar på en golfresa skulle jag varmt rekommendera det här stället. Dom har tre restauranger, två barer (där du också kan få mat), tre pooler både för vuxna och barn, ett äventyrsland för barn, tennisplan och fotbollsplan och såklart en helt fantastisk fin och väl underhållen golfbana. ☝ och inte att förglömma, dom har även ett väldigt lyxigt och fint spa, tyvärr hanns det inte med denna resa men det är inte sista gången vi åker dit.

Trötta efter enorm hamburgare sa föräldrarna, men junior hade energi kvar så vi avslutade kvällen med ett dopp i en av hotellets pooler. Och när vi kom tillbaka till rummet hade personalen knackat på med en godnatt-önskan och morgondagens väderleksrapport och lite fin choklad. Vilken fin gest ? ( Detta gjorde dom varje kväll)

Uppe med tuppen dag två och ner för att avnjuta en helt ljuvlig frukost, egen kock och kaffet behövde du inte ta själv utan det såg den proffsiga personalen till att fixa så att koppen alltid var påfylld. Dock skippade vi champagne-frukost som också erbjöds då golfbanan väntade på oss.

Vilka vyer vi bjöds på under de nio hål som avverkades, Fredrik spelade bra, riktigt stolt över honom som haft ett ganska långt uppehåll i sitt spelande. Jag rattade runt golfbilen med skräckblandad förtjusning och junior tvättade golfbollar och tränande puttning när tillfälle gavs. Vädret var underbart, varmt och soligt men med en behaglig bris.

Riktigt nöjda med förmiddagen så passade vi på att avnjuta en helt magisk ceasar-sallad på balkongen och bara njuta av utsikten. Vår balkong låg precis vid Artonde hål så vi fick se en del fantastisk puttning och en del som det gick något sämre för kan man säga ?

Junior ville till poolen igen och solen var framme så vi spenderade eftermiddagen där med en god drink och bara tid att umgås och låta junioren träna simning. Det är fortfarande lågsäsong här så hotellet var långt ifrån fullbelagt vilket märktes både vid poolerna och restaurangerna. skönt tyckte vi.

På kvällen blev det restaurangen som låg precis under vår balkong, åh vilken mat! (och service) inte ett dugg svårt att förstå varför det här hotellet har fem stjärnor ?

Fredrik testade Iberian pork, jag tog pasta och så avslutade vi kalaset med lite glass för junior och citronpaj för oss. Så gott och så mätta!

Jag kan verkligen rekommendera det här stället så underbart trevlig personal och det faktum att allt du behöver finns på anläggningen.

Vi är väldigt nöjda med vår första semester här i Portugal. Självklart avslutades sista dagen med champagne frukost ?

Soliga kramar från oss