Eftersom jag bestämde mig för att ge mig in i black friday hetsen, och då äntligen köpa en lampa jag sneglat på ganska länge, så behövde vi ju då måla om vårt sovrum ? fast det inte var planen just nu. Och det blev fantastiskt fint tack vare vår fantastiska målare Rui. Här är några före och några efter bilder. Nu återstår bara lite möbler men vi är redan väldigt nöjda med vårt fantastiska sovrum. Tanken var självklart att vi skulle åka och plocka upp dom resterande möblerna, meeen denna gången fick vi en hyrbil vi inte haft förut. Vi har verkligen stuvat alla våra fynd i små bilar innan, men denna bil erbjuder inte mycket i fraktutrymme! Fiat, skulle aldrig köpa en! Inte nog med att den är den slöaste bil vi någonsin kört ? man rullar bokstavligen bakåt i backarna, den är dessutom så dumt konstruerad så att man verkligen inte  kan packa någonting i den ! Erbjuds den nästa gång så kommer jag vänligt men bestämt se till att dom trollar fram en annan bil ?

Dagarna har varit otroliga här, soligt, varmt och helt underbara. Vi har gjort en del utflykter och bara unnat oss tid att göra precis det vi vill göra. Sen lägger vi ju självklart mycket av tiden på att fixa med huset. köket är på god väg och nu kan man verkligen börja se hur fint det kommer bli med det svarta. Vi är otroligt nöjda med hur allt ser ut. Det kommer till och med bli snyggare än vi trodde.

Lägger upp lite bilder från stranden där vi gärna hänger så fort tid ges, kommer skriva ett längre inlägg om det senare, med en massa underbara bilder och filmer som vi fotat och filmat helt klart värt ett besök om man är i dessa trakter. Har man tur kanske kaffe kannan står på i det rosa slottet på kullen när man åker förbi ? och svaret är JA det serveras svenskt kaffe på hotellet (läs det rosa huset )

Vi verkar sticka ut lite mera än vanligt här nere, Jag skulle tro det beror på klädseln ? Grannens mamma beundrade vår klädstil som för dagen bestod av shorts och linne medan dom hade underställ och tre lager av tröjor ?

Vem behöver underställ i detta ljuvliga väder ? ? Tror vi kör vidare på shorts