Det känns helt konstigt att vara tillbaka i vardagen efter vårt lilla äventyr förra veckan. Vi har nog båda förstått att vi köpt ett hus men ändå inte ! Det känns så långt bort, det är ju inte så man tar bilen direkt och åker och kollar på vårt framtida hus. Nu pågår massor av pappersarbete nere i Portugal och vår advokat håller på och kollar så allt står rätt till innan vi skriver på några papper.

Det är helt klar en helt annan grej att köpa ett hus utomlands. När vi köpte vårt hus i Sverige för tio ? år sen så kändes det som det var klart på en kvart ungefär. Här nere krävs lite mera grundligt arbete och framförallt för oss som inte är bosatta i landet.

Vi väntar spänt på vårt inflyttningsdatum! Vi hoppas varje dag att vi ska få något besked. Lite som att vänta på julafton och tomten ??

Men Sverige har ju i alla fall börjat visa någon typ av väder som kanske kan kallas vår. Även om vårkänslan för det mesta blåser bort ihop med peruken så fort man försöker ta promenad . Och mina raggsockor används fortfarande flitigt.

Idag vakande junioren med feber och halsont, inte så kul. Men han håller humöret uppe och sov fram till middagen ungefär så vi hoppas han frisknar till snabbt.