0

Nu börjar det närma sig rejält, men vi är så taggade här hemma. Både på semester och husletandet. Vi har inte hört något från mäklare idag om vårt ”favorit” hus var till salu igen eller hur läget var ? men vi hoppas att vi ska få en chans att se även det.

Jag skulle nog säga att vi är ganska spontana i vår familj. Det är klart att vissa saker måste man göra enligt ganska inrutat schema Skola, jobb, disk och tvätt och nu precis när jag skrev dom två sista varför gör man dom själv? ? Nä jag skoja bara jag kan tycka att det är avkopplande med en maskin tvätt eller att diska kastruller .

Som igår hade jag stora planer på en härlig söndagsmiddag. Men feelingen kom inte alls när det väl var dags att ställa sig vid grytorna så jag packade in hela familjen för en tur till matvarubutiken! Där åkte det med allt möjligt gott hem till kvällsmat. Det blev både en helt oplanerad men vacker utflykt, kanske något dyrt men vi passade på att panta en sopsäck med vilket dom som känner mig väl vet att det är en stor fobi hos mig! Jag och pantmaskiner kommer inte överens. Och det var ingen skillnad igår heller! Det var tusan inte annat än felmeddelande på den där maskinen så allting tog dubbelt så lång tid mot vad det borde. Samt att man tydligen måste vara någon pantninja för att burkarna ska få passera, hälften kastade maskinen ut så man fick göra om tre till fem ggr innan man kom på knepet.

Men halva kvällsmaten blev betald i alla fall

Och så mycket roligare jag och Fredrik hade på kvällen i stället för att laga mat! Google translate säger jag bara ! Väldigt utbildande såklart men också fruktansvärt roligt.

Bland det första Fredrik ville veta hur man sa var dränering, och vad är det för fel på det här huset?

Han syftar då på att ett hus ligger fruktansvärt bra i pris jämfört med dom andra två vi ska titta på. Jag tror ändå att vi tar det på engelska när vi är där. Vi behöver lite mera träning inför hela meningar ?

Men vi är igång med packning i alla fall och den här gången i god till för att vara familjen östergren! Annars tycker vi att vi är ute i god tid om vi får med oss en packad väska som passar destinationen klädmässigt på planet ?

Nu ska jag ge mina grabbar den maten dom skulle fått igår! Idag blir det ingen spontanhandling

0