+3

Nu är vi tillbaka i boende nummer två ??

Efter ett par härliga veckor hemma i huset med strålande väder så återvände vi till vår senaste medlem i Östergren familjen igår ?


Också med strålande väder ska tilläggas.

Vi har inte hunnit visa så mycket av området där vi köpt vår andra pärla så jag och Lukas gav oss ut på lite upptäcksfärd idag. Ska tillägga att junior gav sig ut på den här upptäcktsfärden med skräckblandad förtjusning ? han vet att hans mors lokalsinne kanske tillhör medelmåttan ?

Men i alla fall jag fick med han ut ?

Och vilket coolt område vi valt, det är riktigt centralt med gångavstånd till allt du behöver

Men också väldigt lugnt och ibland känns det som om du vore på landet

Vi kollade in parken, vi kollade in ( just då var mamman mer skräckslagen än junior ) kalkonfarmen, vi kollade in alla butiker och skolor och dylikt vi hittade längs med vägen ? kameran självklart i högsta hugg ?

Turist ? Ja visst ! 

( eller nä ? det är vi ju kanske inte riktigt ) 

Så…. vart ligger då vår andra pärla ? Jo i ett område som heter Sao Domingos de rana som tillhör Carcavelos ca 5 minuter från Lukas skola. Super fint område och framförallt väldigt lugnt ?

Vi trivs verkligen i vårt hem borta från vårt andra hem ❤️

Kunde inte varit mera nöjda med vårt val av både område och lägenhet ?

Nu laddar vi för skolstart med pannkakor såklart ? och en hel del massa fix & trix 

Och ☝️ just det, jag glömde nästan … huset i Sverige är sålt, sålt,sålt ? äntligen hittade vi dom köparna som VI tror kommer ha bäst nytta och ta hand om huset på bästa sett. Vi fick en del andra ? intressenter som omedelbart gick bort ! Vi kände verkligen att det här var rätt köpare så … enjoy a beautiful house new owners ?

Ha det gott alla fina ❤️

+3