Hej alla fina 

Tyvärr blir det lite glest med uppdateringar just nu ☹️ vi har ganska fullt upp med att leva under dessa restriktioner, och ☝️ då menar jag inte att vi är missnöjda ( börjar bli lite tröttsamt  att alltid behöva förklara saker extra tydligt, då jag ville att denna bloggen skulle spegla det vi gör och hur vi känner ? men alla pk-poliser gör sig ständigt påminda ! Kanske man borde strunta i dom bara ? ?)

Vi har som sagt restriktioner vilka vi följer och försöker på det sättet hjälpa till att inte sprida detta virus vidare! Vi är nu inne på vår tredje vecka med extra Regler, och helt ärligt det går ingen nöd på oss! Vi har vackert väder, vi myser, vi äter god mat ( för att ingen hamstrar här) 

men visst är det en udda situation! Att höra polisen utanför med megafoner tala om för alla att hålla sig hemma, det kanske inte låter så ”stort” men det är …… konstigt ! och inget man är van vid.

Jag har inte riktigt energin att hålla igång bloggen just nu … men jag ska försöka ? mellan hemskola, matlagning, städning och ändå en liten skvätt av oro om vart detta ska sluta !

created by dji

Glad och stolt över Portugals handlingskraft, kanske därför man ändå får lite lugn i kroppen i bland i dessa tider .

Vi hörs och ses snart då vi firar något stort i dagarna som kommer