Vilken måndag det blev! I morse när Fredrik i vanlig ordning väckte mig eftersom han åker hemifrån ungefär när jag går upp, så gjorde jag min vana trogen som jag brukar ? drog upp täcket över huvudet och stoppade in fötterna för att det var kallt, pustade och säkerligen klagade över att det var tidigt och gjorde mitt absolut bästa för att attacksova igen ?

Men … sen blev det ju en helt otrolig dag med massa roligt. Junior var den solstråle han alltid är på morgonen, alltså raka motsatsen till sin morgontrötta mamma! Efter lämning vid skolan så blev det morgon promenad trots en sjuhimlas träningsverk efter däckbyte igår ? sjuk peppning av mannen via Skype så jag tog mig i kragen och kom iväg. Hade tänkt fota fina tussilago på promenaden men tji fick jag. Inte en enda en såg jag. Så det blir igen bild på det!

Eftermiddagen spenderades ute med cyklandes junior med en kaffe på trappan. Var rätt skönt eftersom det inte blåste. Lukas fick present av pappa på posten. Väldigt stolt kille över sin nya vattenflaska som pappa designat åt honom

Fikandet fortsatte vi med när Fredrik kom hem från jobbet även denna kopp kaffe intog vi på trappen. Och återigen blev man påmind om hur ”vältränad” man är när man skulle komma upp från trappen efter en kvarts stillasittande ?

Sen kom det äntligen! Den sista pusselbiten som vi väntat så mycket på. Vårt inflyttningsdatum. Vi fick ett preliminärt datum av mannen som bor i huset när vi var och kikade på det. Men enligt kontrakt har han, om han vill 60 dagar på sig efter att kontraktet är påskrivet att flytta ut. Vilket skulle ta en stor del av sommaren som vi hoppas kunna spendera i huset med att inreda och lära känna både hus, land, region, och massa annat.

Men han höll sitt löfte och nu har vi äntligen fått det datumet vi önskade. Så nu blev det att boka flygbiljetter,hyrbil och kolla Ikea leveranser och massa annat som legat lite på is eftersom vi inte hade något fast datum.

Det känns så kul! Så kul så att vi åker ner en dag innan och vi passade på att boka ett fint hus vid en av dom stränderna i närheten av där vi köpt vårt hus. Utsikten från hotellet känns ok

Nu när alla vardagsgrejer är klara för kvällen, ska jag krypa upp så nära min kära man jag bara kan ( det är där jag känner mig tryggast och glömmer både tid och rum) och så ska vi njuta! Smälta allt som hänt så här långt på det här äventyret som enligt oss faktiskt bara börjat