Hej alla!

Har fått så många frågor ang bloggen, så jag tänkte ta en liten stund att svara på åtminstonde den frågan som jag fått mest. Varför updaterar ni inte bloggen, och har ni lagt ner bloggandet ?

Så här är det, svaret är nej på båda frågorna. Men som läget har varit och är fortfarande så har inte tid, energi eller vilja funnits att ta tag i det arbete som krävs för att hålla bloggen igång och få den att hålla en någorlunda ok standard och hålla den informativ så att att folk faktiskt läser den. Vi är super glada att så många saknat våra uppdateringar och ska verkligen försöka uppdatera den lite mera ofta i framtiden.

Dock kommer upplägget se lite annorlunda ut i framtiden, vi bjuder gärna på oss själva och är ganska transparenta i allt vi gör. Men nu är läget så att Lukas för tillfället inte vill vara med på sociala medier och det har vi såklart full respekt för. Det är ingenting som har hänt utan han är i den åldern där han själv vill välja vilka bilder han är med på och vilka som publiceras online. helt förståeligt enligt mig. Han kommer säkert skymta förbi på en och annan bild men inte på samma vis som förut. Det pågår en ganska het debatt gällande barn och exponering på internet och i vårt fall så låter vi Lukas bestämma själv… vilket borde vara helt självklart. Vill han vara med så får han självklart det och vill han inte så får man hålla tillgodo på andra fina bilder som vi publicerar.😁

Nog om det ! hur är läget hos oss. Vi är som sagt tillbaka på samma ställe där vi var ungefär för ett år sedan, total nedstängning. Efter jul och nyår så exploderade ökningen av covid hos oss igen som resulterade i en total lockdown sen ett par veckor tillbaka. Vi anser att det verkligen var nödvändigt för att få hejd på dom rusande siffrorna. Vi är ganska vana vid många restriktioner det senaste året så helt ärligt är det här inte speciellt konstigt för oss.🤷‍♀️

Dock tycker jag otroligt synd om alla företag som nu återigen tvingas stänga ner sina verksamheter på obestämd framtid. Den andra skillnaden vi märker är såklart att vi återigen är tillbaka med online undervisning men även det tycker jag fungerar bättre den här gången.

Vi är under lockdown enbart i huset då lägenheten ligger utanför vårt Municipal och det har även införts skarpare rese-restriktioner.

Men vi klagar inte, att få se våren komma är helt fantastiskt här, allt är super grönt efter regnperioden som detta år faktiskt gjorde så att vi kom ner på nollgraders sträcket i ett par dagar. Väldigt märkligt för oss som inte känt sådan kyla på snart två år och framförallt inte här. Men nu är graderna mera stabila igen och snart är shortsvädret här, i alla fall om du är svensk.

En fördel med lockdown är att man hinner med så mycket saker hemma och att det även finns tid till att lära sig nya saker. För mig har det hittills inneburit väldigt mycket matlagning och bakning, stackars mina grabbar som tvingas provsmaka både det ena och det andra. Men hittills har dom visat sin goda uppfostran och inte klagat. 😂Eftersom det också införts restriktioner på öppettider för matbutiker så försöker vi att handla så mycket vi kan online. Bröd har vi faktiskt börjat baka själva något jag aldrig tyckt vara kul innan, vet inte helt ärligt om jag tycker det är roligt nu heller😂 men …. gott blir det med hembakat och nybakat i alla fall.

Just det liten uppdate om terrorist hunden som nu hunnit fylla ett år, ja…. hon är fortfarande terrorist! tror inte hon behöver någon mer uppdatering än så! Om bilar kunde prata så kunde man ju annars fråga min bil huruvida dom är kompisar eller inte men jag tror jag kan svara på den frågan NEJ är nog svaret eftersom hennes mission för ett tag sen var att äta upp just bilen 🤦‍♀️

så en liten uppdatering från oss, har ni frågor tveka inte att ställa dom. vi hoppas vi hörs ganska snart igen. Ta hand om er

Kramar från oss!