+5

Huset har ett rustikt portugisiskt kök, med mörka luckor och mycket mässing. Det är ett kanon fint kök och väldigt bra planerade ytor. Vi hade tänkt att låta köket vara ett tag och fundera på vad vi ville göra med det. Meeen det fungerade inte ? efter att taket numera är vitt i köket så satte genast renoverings nerven igång ?

vi vill väldigt gärna behålla kökets layout och även luckorna som har väldigt fina detaljer.

Då kom idéen om att måla köket ? men vi visste inte riktigt om det var genomförbart så vi skruvade helt enkelt bort en lådfront och tog med oss till Sverige ? det enda i stort sett som jag hade i handbagaget på väg tillbaka. Jag Var något nervös över säkerhetskontrollen ? hade inte blivit så roligt om dom tagit lådfronten ? men det gick bra att ta med sig den.

Så i helgen var min far här och hjälpte oss slipa och måla fronten, och resultatet vart strålande och vi såg direkt i vilken riktning vi vill gå med köket. Special beställda lådknoppar är redan på väg, vi beställde hem lite prov exemplar men vi var enade överens om vilken vi ville ha direkt. nu vill vi bara komma på plats och börja slipa ?

Nu när vi vet vad vi vill göra ser vi verkligen fram emot att långsamt få förändra utseende på köket men ändå behålla både luckor och layout.

Den gamla lådknoppen som suttit i huset länge ville jag inte kasta, så en vinlåda i trä som jag haft länge men inte vetat vad jag ska göra med är numera ett fint skåp med återbrukat handtag ?

+5