0

Igår var ju en helt ljuvlig dag! Från morgon till kväll var det bikini som gällde för mig! Både jag och Fredrik arbetade hemifrån så vi spenderade all tid vi kunde utomhus.

Vår tomt har två fantastiska träd. Eller ja dom är fantastiska när dom är gröna och fina eller när dom inte har några löv alls ? för när det är dags för höst så släpper dom en sådan otrolig mängd löv och jag vet inte vad dessa två träd har för superkrafter men löven hamnar verkligen överallt!

Så igår var det dags att ta hand om det som gömts i snö. Tror inte att jag behöver förtydliga att krattning kanske inte tillhör favoritsysslan. Eftersom det bara hela tiden kommer mera löv!

Så vi ”krattade” löv på vårt sätt! Vilket underbart sätt ! Vem behöver en lövblås eller kratta! Högtryckstvätt det är grejer det ! Alla löven bara försvann från altanen. Sen att dom hamnade rakt nedanför altanen istället och nu inväntar Östergrens nästa geniala plan för att slippa kratta upp dom. behöver vi inte gå in närmare på ?

Samtidigt när vi städade märkte vi att vi hade två intrångsförsök i huset med kort mellanrum.

Den ena inkräktaren ansåg sig ha en genialisk plan i att bygga bo i vår skorsten ? jag lyckades tyvärr inte fånga den boven på bild men fick dock med min man på bild när han avbröt intrånget och stängde igen skorstenen igen.

Nästa kandidat var en randig filur med en tagg man helst inte vill smaka på! Han eller hon ansåg att vårt undertak var ett toppen ställe att bygga bo på ! Vi var inte lika sugna på det så vi slog ned även det intrångsförsöket med hjälp av vinkorken från det goda rosé vinet vi avnjöt kvällen före!

Grillen var ju en given kvällsaktivitet och Fredrik grillade ljuvlig kyckling.

Idag var det inte lika varmt och skönt så vi åkte på utflykt och botaniserade bland en massa ljuvliga plantor som fick följa med hem och ska planteras så fort tid ges.

Och så har vi äntligen kommit igång med vår språkkurs. Hur kul om helst verkligen. Och så smidigt att göra i plattan eller på någon annan enhet.

0