Ok ☝️ hej alla fina

Vi har haft ganska mycket att stå i dom senaste veckorna. Jag vet att uppdateringarna varit rent av usla 🙄 men ☝️ det finns förklarliga orsaker … vad det är kan jag ännu inte avslöja men att det varit tidskrävande, extremt spännande och roligt det ska jag inte sticka under stolen med 😁

Men tyvärr har bloggen hamnat lite efter 🙄 men jag lovar jag har en hel del roliga och spännande inlägg och uppdateringar på G.

Men först ska vi ro lite projekt i hamn men ☝️ framför allt ska vi fira vår bröllopsdag som är just idag ! Nio år 😁

Otroligt glad att vi lyckades klämma ur oss ett JA på rätt ställe för nio år sedan. Min bästa vän, min stora kärlek ❤️ , personen som gjort mig modigare än någonsin, ord kan aldrig beskriva min kärlek till dig ❤️ men … det behövs inte heller ! För jag vet … att du vet, exakt hur mycket du betyder för mig

Så nu ska vi checka in ett nytt ställe … ganska coolt 😁 så kan man också bo !

Första huset 👌 det ska vi spana in

Ha det bäst alla fina så kommer mera inlägg väldigt snart ❤️