0

Idag har vi äntligen fått känna värmen från solen utan risk för att blåsa bort allt för långt ?

( det här vill man verkligen inte se på ett tag)

Inte var det speciellt varmt men lyckades man hitta lite lä så kunde man ju nästan låtsats att det var varmt ? Fredrik passade på att tömma båten från allt som kommit denna vinter, Lukas var på kalas och jag själv letade möbler till vårt fina hus.

Det är som sagt bra att Ikea finns så nära, men allt vi behöver finns inte där tyvärr. Så det blir att leta på den lokala marknaden så fort vi kommer ner igen. Man kan knappt vänta på att få komma ner och få se vårt hus igen! Och att få börja inreda det. Nu var det ju så att vi köpte ett hus med en del sovrum, typ fyra och ett stort vardagsrum med matdel så det blir en hel del möbler att inhandla! Men vi tänker nog att luftmadrass fungerar ett tag tills man bestämt vad man vill ha! Men som sagt vi har börjat forska i vad vi vill ha och vad som passar i det nya huset.

( bakom den fina vita grinden ligger vårt hus, kolla bara alla vackra färger )

Vi är väldigt glada för alla grattis vi fått angående vårt nya hus ❤️ tack snälla! Detta är verkligen en dröm som inte bara har gått av sig själv i uppfyllelse utan som har inneburit en massa arbetstimmar för att få ihop pengarna, en rejäl portion mod och vilja och bestämdhet för att våga göra det här !

Nu ska maken bjuda på planka, den går verkligen inte av för hackor,

( just på denna bild är det kyckling ? men Idag blir oxfilé )

innan vi kan fortsätta kolla möbler och längta tills dess att vi kommer till vårt hus igen

0