0

Efter ett par dagar med sjukstuga här hemma börjar det äntligen rikta till sig.

Min kära man smsade mig i morse och var väldigt tydlig i att dhl snart skulle stå utanför dörren med vårt efterlängtade kontrakt som skulle kommit redan igår. Men morgontrött som man är, så hade jag verkligen ingen aning vad det var för främmande människa som stod på vår trapp tidigt i morse och ville ha en signatur. Jag vet inte ens vad jag skev men jag fick papperna i alla fall så det blev väl lite rätt någonstans ?

Så nu är dom här äntligen vårt kontrakt!

Mannen ansåg även att överraskningarnas tid är inte förbi och kommer hem med en ljuvlig bukett

en fantastisk bit smörgåstårta och så lite räkor på det ❤️ underbara människa som jag älskar dig ❤️

Så ikväll blir det familjetid med god mat och såklart en känsla av lättnad över att kontraktet faktiskt är här på riktigt! Inte bara en kopia i ett Mail utan det är här.

Längtan är stor hos alla oss i familjen att komma iväg. Vi vill bara komma ner och jag tror att först då kommer vi förstå den resan vi gjort och att vi nådde fram till målet.

Junior som varit sjuk dessa dagar fick välja precis vad han ville till kvällsmat. Undra hur han kom på detta. Tror inte vi sett mycket av dessa pizzor ? I vårt hus.

Men som sagt får man välja fritt så får man ?

0